През 2010 година, Владислав Узунов създава Modern Style Ltd. в желанието си да доставя професионални продукти за коса и да подсигурява успешни бизнес възможности на фризьорите в България.

Днес, компанията е доказала своята коректност както към марките, които внася Paul Mitchell и Artego, така и към своите партньори – коафьорите и собствениците на салони за красота. Залагайки на висококачествени продукти и организирайки редица професионални семинари, компанията допринася за развитието на младите фризьори и за въвеждането на световните тенденции на българския пазар.

Водена от последните новости в търговията и от желанието си да се бори с паралелния внос и фалшивите продукти, през 2019 Modern Style реши да създаде настоящия електронен магазин, за да улесни крайните потребители в избора им на професионални продукти за домашна грижа. Всички марки представени на сайта са с доказан произход и с внос от официалния представител за България. Предлагат се на препоръчителните цени, на които ще ги откриете и във фризьорските салони работещи с нас. Цените им за крайни потребители, а не за зареждане от фризьорски салон.

В случай че сте собственик на салон за красота или Ви предстои да откриете такъв, избирайки Modern Style за партньор на бизнеса си, ще получите:

  • Регулярна доставка на професионални продукти за коса във високия и средния ценови клас;
  • Достъп до последните тенденции, създадени от две от водещите в Света марки за коса – Paul Mitchell и Artego;
  • Коректни условия, съобразени с Вашите възможности и ясни бонус схеми, чрез които да управлявате по-успешно салона си за красота;
  • Обявяване на Вашия обект в търсачките за салони на Paul Mitchell и Artego.

Повече информация за Modern Style, Artego и Paul Mitchell ще откриете на www.modernstyle.eu