Здравейте,

Днес, на 05 юни 2019, електронният магазин MODERNSTYLE.BG официално бе отворен за потребителите. Той все още е в своята beta-версия, т.е. очаквайте подобрения и добавяне на функционалности в текущия месец. Към момента на него може да се пазарува единствено с опция “наложен платеж”, но в следващите 2 месеца ще бъде въведено и разплащането с кредитни карти. В случай че срещнете проблем и откриете грешка на сайта, ще сме ви благодарни ако изпратите съобщение до нашия маркетинг консултант, Мая Цветкова-Ненова, на имейл maia@wirk-bg.com.

Магазинът доставя до всички точки на България, с помощта на куриерска фирма Speedy, но не дистрибутира продуктите си извън страната. Всички продукти, които ще откриете на сайта MODERNSTYLE.BG се внасят ексклузивно от компанията Модерн Стайл ЕООД, съгласно договорите за дистрибуция подписани с производителите на марките. Доставките се извършват в рамките на 2-4 работни дни, в зависимост от населеното място. Цената за доставка е 5 лв. с ДДС като за поръчки на обща стойност 60 лв. или повече, доставките са безплатни.

Поръчки от MODERNSTYLE.BG се приемат единствено, когато са направени чрез платформата за пазаруване. Офисът на Модърн Стайл ЕООД не приема поръчки на дребно, в случай че те са направени чрез телефон или имейл. Когато фризьор или собственик на салон иска да направи поръчка на стока от Модърн Стайл ЕООД, то той/тя следва да се свърже със своя търговски представител или с административния офис на компанията посочен на следния линк: https://www.modernstyle.eu/index.php?page=5. Цените за доставка на стоки към фризьорски салони са различни от цените към крайни потребители, пазаруващи стоки за лична употреба.

За нас ще е удоволствие да сме ви полезни в стремежа към красива и здрава коса.

С уважение,
Екипът на Модърн Стайл ЕООД